Bakkerij

’t Oostels Bakkerke

’t Oostels Bakkerke

mrt 22, 2020 | Afhalingen, Thuisleveringen, Voeding

Openingsuren:

Maandag – gesloten
Dinsdag-donderdag 7:00-18:00h
Vrijdag 7:00-15:00h
Zaterdag 7:00-14:00h
Zondag 7:00-14:00h

https://www.toostelsbakkerke.be/

Bericht van 18/3:

Voor de meest recente info, bekijk onze Facebookpagina.

Beste klanten,

Wij zullen in deze moeilijke periode nog steeds geopend blijven en jullie blijven voorzien van vers brood.
Wij zijn jammer genoeg verplicht om enkele maatregelen te treffen om jullie zo goed mogelijk van dienst te blijven en dat we allen gezond kunnen blijven. Wij hopen op jullie begrip in deze crisissituatie. Probeer vooral goed voor jezelf en je familie en omggeving te zorgen.

daarom vragen wij u voor volgende punten (die vanaf vandaag ingaan)

Vanaf 18/03 laten wij nog maar 2 personen tegelijkertijd binnen in de bakkerij, dit omdat de passage in de bakkerij te klein is en we zo geen voldoende afstand kunnen garanderen.

 • Indien er 2 klanten in de bakkerij aanwezig zijn, kan u steeds even wachten in de inkomhal.
 • Onze broodautomaat zal vanaf 7:00 uur s ’ochtends gevuld zijn, zo hoeft u niet aan te schuiven indien u enkel maar een brood nodig hebt.
 • Bestel zoveel als mogelijk op voorhand. Dit verminderd wachtrijen en op die manier ook het fysiek contact met anderen.
 • U kan bij ons terecht voor maximum 3 broden per dag per klant, wenst u er meerdere? Gelieve dit te bestellen. Zo kunnen wij alle klanten een brood meegeven en hoeft niemand honger te lijden of onnodig rond te liggen rijden voor een brood.
 • Probeer zo weinig mogelijk persoonlijke spullen op de toonbank te leggen.
 • Wanneer u zich ziek voelt, kom NIET naar de winkel. Telefoneer ons voor 9:00 uur en wij leveren uw bestelling aan huis in Oosterlo. Stelen & Eindhout.
 • Breng geen herbruikbare tassen mee naar de winkel.
 • Denk aan de ouderen in onze omgeving. Neem je brood mee voor zieken of ouderen, laat het ons weten, dan wordt het apart verpakt zodat u het aan de deur kan hangen.
 • Probeer zoveel mogelijk met de kaart te betalen.
 • Onze bestelwebsite www.tontbijt-aanhuis.be zal beschikbaar blijven voor bestellingen te leveren. Besteld u voor 13:00 uur dan leveren wij de dag nadien uw bestelling GRATIS bij een aankoop vanaf € 15,00
 • Onze belegde broodjes blijven beschikbaar maar in een beperkte keuze. Deze beslissing nemen wij om zo weinig mogelijk verspilling te hebben.
 • Bestellingen voor broodjes kunnen geleverd worden vanaf 5 broodjes. Bestellen hiervoor is noodzakelijk VOOR 10:00 uur.
 • Tot slot als de bakkerij uitverkocht is zullen wij jammer genoeg de deuren moeten sluiten. Weet wel dat we de dag nadien gewoon weer open zullen zijn.

Onze gedachten gaan nog steeds naar de kleinhandelaars die niet mogen openen vandaag, er gaan er vele zijn die dit niet overleven, en deze mensen blijven met een financiële put achter die hun lang gaat blijven volgen. Wij hopen dat dit ons ook niet treft.
Blijf daarom online of in de winkel indien nog mogelijk kopen bij uw lokale kleinhandelaar, enkel zo kan uw favoriete winkel blijven overleven, uw eveneme

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@geelwinkelthier.be


  Categorie:

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.

  Share This