kindergrime

Roos met witte stippen

Roos met witte stippen

mrt 27, 2020 | Afhalingen, Andere, Thuisleveringen

Roos met Witte Stippen / Babs Vandervoort

Tijdens de verplichte sluiting zitten we uiteraard niet stil! Geniet je graag verder van onze fijne producten, dan kan dat! Geef ons je bestelling door via Facebook, Instagram, email of telefoon en wij maken je pakketje klaar.

Op maandag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag kan je een afspraak maken om het in het portaal voor onze winkel te komen afhalen. Woon je in de buurt, kan het ook aan huis geleverd worden en pakketjes voor verder weg sturen we op met de post.

Ons aanbod kan je al voor een groot deel vinden op onze Facebookpagina of Instagram account. Hopelijk volgt onze webshop snel!

kindergrimebabs@outlook.com

0495617261

http://www.roosmetwittestippen.com

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@geelwinkelthier.be


  Categorie:

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.

  Share This