thuiszorgwinkel

goed

Goed thuiszorgwinkel

apr 1, 2020 | Andere, Thuisleveringen

Thuiszorgwinkel Goed Geel

www.thuiszorgwinkel.be

tzw.geel@goed.be

03/205.69.29

 

Via de website of ons telefoonnummer kunnen bestellingen geplaatst worden. Deze kunnen aan huis geleverd worden of afgehaald worden in 1 van onze thuiszorgwinkels die open zijn. Deze thuiszorgwinkels zijn gelegen te Mol, Turnhout, Herentals, Kalmthout, Mechelen en Merksem.

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@geelwinkelthier.be


  Categorie:

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen

  Beschikbaar voor:
  Thuisleveringen

  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.

  Share This